Καλάθι Αγορών

Πάρτε μας Τηλέφωνο: 2130386733

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ  ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Απλές συνήθειες για να ζήσουν οι γραβάτες σας για πάντα

Οι γραβάτες, αν τις φροντίζετε σωστά, θα ζήσουν για πάντα. Υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες που μπορείτε να αναπτύξετε προκειμένου να επεκτείνετε το χρόνο ζωής των γραβατών σας.

1. Προσέχετε τις κινήσεις σας όταν φοράτε τη γραβάτα

Οι γραβάτες αποτελούνται από ντελικάτα υφάσματα και οι περισσότερες είναι κατασκευασμένες στο χέρι. Αυτό σημαίνει ότι αν τις τραβάμε και κάνουμε απρόσεκτες κινήσεις είναι πολύ πιθανό η γραβάτα να χάσει το σχήμα και τη φόρμα της. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του κόμπου λοιπόν είναι βασικό να κρατάμε τα χέρια μας κοντά στον κόμπο. Κάνουμε ελεγχόμενες κινήσεις ώστε το ύφασμα να υφίσταται τη λιγότερη δυνατό πίεση και το λιγότερο τράβηγμα.
Αποφεύγουμε να κρατάμε τη γραβάτα από τις άκρες και να τις τραβάμε. Αν και αυτές οι κινήσεις όταν τις βλέπουμε στο σινεμά δείχνουν ανδρισμό και αυτοπεποίθηση, στην πραγματική ζωή απλώς καταστρέφουν τις γραβάτες μας.

2. Προσέχετε τις κινήσεις σας όταν βγάζετε τη γραβάτα

Ξέρω ότι πολλοί από σας θα σοκαριστείτε με αυτό που ακολουθεί, αλλά
ΠΟΤΕ δεν βγάζουμε τη γραβάτα τραβώντας το λεπτό τμήμα της γραβάτας μέχρι να απελευθερωθεί από τον κόμπο.
Η κίνηση αυτή, ειδικά στις περιπτώσεις που έχουμε έναν σφιχτό κόμπο, δημιουργεί πολύ μεγάλη πίεση στη γραβάτα με αποτέλεσμα να έχουμε ζαρώματα και η γραβάτα να χάνει στο σχήμα της.
Για να λύσουμε τη γραβάτα την χαλαρώνουμε ακολουθώντας σε αντίστροφη σειρά τα βήματα που κάναμε για να τη δέσουμε. Όσο και να βιαζόμαστε στο τέλος της μέρας να βγάλουμε τη γραβάτα μας, αξίζει να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο σε μία συνήθεια που θα μεγιστοποιήσει το χρόνο ζωής της γραβάτας μας.

3. Αποθηκεύστε τη γραβάτα σωστά

Στην αποθήκευση της γραβάτας μας υπάρχουν δύο πράγματα που απαγορεύονται. Ποτέ δεν αποθηκεύουμε τη γραβάτα μας με τον κόμπο και ποτέ δεν την αποθηκεύουμε διπλωμένη.
Και οι δύο αυτοί τρόποι αποθήκευσης είναι βέβαιο ότι θα χαλάσουν τη φόρμα της γραβάτας μας και θα την τσαλακώσουν.
Για να αποθηκεύσουμε, λοιπόν, σωστά τη γραβάτα μας, πρώτα τη λύνουμε με τον τρόπο που είδαμε παρά πάνω και εν συνεχεία την αποθηκεύουμε είτε κρεμώντας τη, είτε τυλίγοντάς την. Οι υφασμάτινες γραβάτες είναι καλύτερο να αποθηκεύονται κρεμασμένες, καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να μην έχει η γραβάτα ζαρώματα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το τύλιγμα θα προκαλέσει κάποια ζημιά στην γραβάτα μας. Οι πλεκτές γραβάτες είναι προτιμότερο να αποθηκεύονται τυλιγμένες, καθώς το κρέμασμα μπορεί να τις ξεχειλώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δωρεάν Αποστολή

Για όλες τις παραγγελίες

Επιστροφές εντός 14 ημερών

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών

100% ευχαριστημένοι πελάτες

Με το εξαιρετικό μας service

100% Ασφαλές Checkout

PayPal / MasterCard / Visa