Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο, ή την επιστροφή των χρημάτων σας.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι η εξής:

  1. Μας ενημερώνετε για την πρόθεσή σας να επιστρέψετε το προϊόν σας στέλνοντας ένα email στο info@e-ties.gr
  2. Στο email διευκρινίζετε αν θέλετε να γίνει επιστροφή χρημάτων, ή αν θέλετε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν. Αν επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων σας γράφετε τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή καθώς επίσης και το όνομα του δικαιούχου.
  3. Αποστέλλετε το προϊόν σας με την ACS κούριερ στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 8, 15351, Παλλήνη
  4. Την επόμενη ημέρα από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος, σας αποστέλλουμε το νέο, ή σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας.
  5. Τα μεταφορικά έξοδα για την αντικατάσταση του προϊόντος σας είναι δωρεάν την πρώτη φορά για κάθε συναλλαγή. Αν επιθυμείτε την αντικατάσταση για 2η φορά, τότε χρεώνεστε μεταφορικά ύψους 4 ευρώ.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής / αντικατάστασης είναι:

  • Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περιπτώσεις υπέρβασης του χρονικού αυτού πλαισίου, διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την επιστροφή.
  •  Tο προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρες και εντός της συσκευασίας του με όλες τις ετικέτες του (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) ενώ στο δέμα θα πρέπει να περιέχεται και η απόδειξη αγοράς.
  •  Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.